Film & Reklam

Arctic locations – fullservice locationtjänster i norra Skandinavien.

Mäktiga vyer, rikt djurliv, fantastiska sjöar, dalar och berg. Oavsett årstid är naturen i norr svårslagen dels på grund av sin skönhet men även den mångfald den erbjuder.

Våra guider är vana att leda inspelningsexpeditioner anpassade efter specifika önskemål om typer av sceneri, ljus, djurliv etc. Beroende av årstid kan vi vägleda genom snöfyllda dalar, bergstoppar, dvärgbjörkskogar, frusna fjällsjöar, forsar, vattenfall.
Här kan vi i stort sett byta kontinent utan att färdas mer än några mil, vilket gör det till en väldigt tacksam inspelningsplats.

Området från Kiruna upp mot Riksgränsen är populärt bland både svenska och utländska spel- och reklamfilmsmakare just på grund av den varierande terräng, flora fauna och färgpallett det erbjuder.

Vi erbjuder helhetslösningar med rekognosering av inspelningsplatser, logi, catering, transporter, personal och framför allt vår förmåga och erfarenhet av problemlösning.
Vi har jobbat med en mängd olika typer av produktioner och kan med denna erfarenhet i ryggen få er inspelning att flyta så smidigt som möjligt.

Volvo

Coordinator, Location Manager Volvo commercial featuring Zlatan Ibrahimovic – “Made in Sweden”

Viaplay – Livsfarlig som The Blacklist

Coordinator, Location Manager – Viaplay

Viaplay

Coordinator, Location Manager – Viaplay

Arla

Eric Bompard – Vinter katalog 2013

Location scouting för Vinterkatalogen 2013.

Eric Bompard – LE HUG, le Film