EVENT – DMC – MICE

EVENT – DMC – MICE

En inspirerande miljö gör underverk för kreativiteten och naturen har en förmåga att göra underverk för beslutsprocesser.

Vi har en lång erfarenhet av mötesindustrin och har genomfört alla möjliga och omöjliga MICE-evenemang med en lång lista nöjda kunder.
Oavsett storlek på gruppen kan vi skapa en unik upplevelse i en naturnära miljö som garanterat får er att stortrivas.
Vi hjälper er med alla sorters möten, konferenser, företagsresor, kick-offer, incentive-resor, evenemang, konvent, utställningar o.s.v.

Så oavsett om du endast behöver en möteslokal eller om det handlar om ett minutiöst planerat arrangemang med flera hundra deltagare som under ett flertal dagar ska njuta av aktiviteter, mat och dryck, underhållning och transporter av högsta klass, så har ARCTIC SAFARIS – Fjällguiden resurserna, erfarenheten och förmågan ni efterfrågar.

VIP Lounge –  Kiruna flygplats

Use our VIP Lounge at Kiruna Airport.

Dressing room for snow-mobile and dog-sleigh safaris starting at the airport.

Lunch, Dinner and full service bar available.

VIP Lounge Kiruna Airport

VIP Lounge Kiruna Airport Interior

VIP Lounge Kiruna Airport

VIP Lounge Kiruna Airport

Snöskotertransfer från Kiruna flygplats

En annorlunda Transfer

Vår guide möter dig vid ankomst till Kiruna flygplats. Kort promenad till ombyte av kläder. Äventyret kan börja, med 2 personer per skoter gasar vi ut i den snötyngda vildmarken. Bagagetransport till Icehotel och varma kläder att utrusta sig med inför färden ingår. Vi gör ett stopp för ett vildmarksfika efter vägen.

Snöskotertransfer 2 tim, från Kiruna flygplats till Icehotel i Jukkasjärvi med vildmarksfika. (Kiruna)

Snöskotersafari till vildmarkscamp

Följ med på en guidad tvådagarstur på snöskoter med övernattning på Väkkäräjärvi vildmarks-camp. Du kommer att köra i ett vildmarksområde täckt med meterdjup snö och täta, orörda skogar. De erfarna guiderna ger dig en upplevelse utöver det vanliga.
Vid vildmarks-campen väntar en uppvärmd vedeldad bastu, en 2-rätters middag och övernattning i 4-bäddsstugor.
Maten består av en varmrätt med efterrätt. Menyerna varierar från årstid till årstid, men innehåller alltid lokala råvaror.
Rejäl frukost serveras innan vi sätter oss på skotrarna för nya vildmarksäventyr. Vi stannar till för lunch tillagad och serverad vid en öppen sprakande elden.
Vi rekommenderar 1 person per skoter vid dessa längre turer. Måltider, sovsäck , varma kläder och handdukar till bastun ingår.

Snöskotertur med övernattning på vildmarkscamp. (Kiruna)

Kontakta oss!

Ingen fråga är för stor eller för liten. Vi finns här för att göra din naturupplevelse till något ut över det vanliga.

contact-section