fbpx
"En unik location i närhet till naturen"

Tentipi-event

Vi skapar en unik och skräddarsydd location utifrån era behov mitt i naturen. Med våra Tentipi-event erbjuder vi allt från enkla och dubbla tält till en hel tältby, placerad i den majestätiska fjällvärlden eller på en isbelagd sjö, omgiven av tyst barrskog. Vi och våra erfarna partners har över 30 års erfarenhet av stora event i alla årstider, det garanterar säkerhet och kvalitet. Vår erfarenhet sträcker sig från allt till möten, events och kurser till reklamproduktioner och Hollywood-filmer.

Skräddarsydda event

Låt fantasin flöda – vi kan skapa en champagnebar av is eller sätta upp en bastu i campet. Njut av en stillsam paus under stjärnorna mellan mötet och middagen, upplev den unika friheten och lugnet i vår vildmark – en känsla som måste upplevas för att förstås.

Fullservice långt ifrån civilisationen

Trots det avskilda läget erbjuder vi fullständiga bekvämligheter: scenunderhållning, toaletter, sängar med varma sovsäckar, och gourmetmåltider direkt i campet. Vi anpassar allt efter era önskemål – Vi kan lägga in golv i festtältet om ni vill slå klackarna i taket och bygga en separat VIP-lounge för speciella gäster. Endast fantasin sätter gränser.

Ert unika event

Våra tipi-event är perfekta för allt från teambuilding och ledarskapsutbildningar till unika konferenser och festliga firanden. Vi hanterar alla detaljer, inklusive transport och logistik, så att ni kan njuta av er tid och skapa minnen som varar länge.

Kontakta oss!

Ingen fråga är för stor eller för liten. Vi finns här för att göra din naturupplevelse till något ut över det vanliga.

contact-section

Vi har fått stöd från Europeiska regionala utvecklingsfonden för att främja inhemsk turism och ställa om till lokal marknad.

Vi är medlemmar av Fjällsäkerhetsrådets Branschorganisation – Snöskoterturism

Vi är Diplomerade – Skoterguider